Stralend Werk

Wie zijn wij?

Experts in zandstralen & luchtgommen!

Stralend Werk brengt uw hout opnieuw tot leven!

 

Stralend Werk werd in 2018 opgericht door VerdiClean: uw partner voor milieuvriendelijke reiniging van uw bezoekersparking, uw oprit, terras, gevel of dak.
Oude meubelen, stoelen, trappen of kasten in huis? Gooi ze niet te snel weg. Stralend Werk brengt ze opnieuw tot leven. We zijn experts in zandstraling van houten kasten, trappen, traptreden, balustrades, commodes, tafels, bijzettafeltjes en nog veel meer! Uw interieur zag er nog nooit zo “stralend” uit dankzij ons “werk”! Wat kan u best met oude meubelen doen? Lees het hier.

 

Vraag nu online uw gratis offerte zandstralen of luchtgommen!

Stralend Werk Sint-Gillis-Waas

Wat is zandstralen?

Zandstralen is een snelle manier om vernis, beits en verflagen te verwijderen tot het originele hout onder hoge druk van zand. In plaats van uren op te schuren, wordt alles zoals voorheen door het vernis, beits en verf er af te blazen. Dit gebeurt met fijn zand en nadien wordt alles opgeschuurd om een nog fijner resultaat te verkrijgen.

Wat is het verschil tussen luchtgommen en zandstralen?

Het verschil tussen luchtgommen en zandstralen is een kwestie van de luchtdruk lager of hoger te zetten. Luchtgommen gebeurt meestal onder de 2 bar en zandstralen boven de 3 bar. Het hangt ook natuurlijk af welk soort hout het is of er al dan niet over geverfd is over de vernislaag. Om een goed resultaat te boeken zit het vooral in de voorbereiding en de afwerking met kwalitatieve producten. 

Kan je fineerhout zandstralen?

Bij sommige kopie antiek meubels en keukens zijn er zijkanten en zelf tafelbladen van fineer vervaardigd. Zandstralen wordt altijd onder lage druk gedaan en kunnen dit voor u verwezenlijken, alleen bij extreem donker gekleurde meubels moet men extra aandachtig zijn! Maar dit kan perfect uitgevoerd worden. Zijkanten van keukens kunnen worden verlijmd met fineer eik zodat er zo weinig mogelijk stof in huis is en het mooiste resultaat wordt bereikt!

Kan je zandstralen in een bewoonde woning?

Ja dat kan, uiteraard met de juiste juiste voorbereiding. De ruimtes moeten leeg zijn, zodat alles zorgvuldig en met de juiste tape kan worden afgeplakt. Plastiek folie wordt gebruikt voor het afschermen van de muren en leefruimten. Protectie karton wordt gebruikt om de vloer niet te beschadigen. Idealiter wordt de ruimte opnieuw geschilderd na de werken.

Daken ontmosssen? Gevel renoveren? Terrassen schoon maken?

 

Contacteer ons zusterbedrijf VerdiClean te Sint-Gillis-Waas!

 

Verdi Clean
Stralend werk
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Dorothy IngberDorothy Ingber
10:33 16 Sep 23
Heel toffe, correcte mensen, van de bazen tot de mannen op de werkvloer met een super resultaat .
Nancy VanderveldenNancy Vandervelden
14:51 14 Mar 23
Eerlijke prijs, perfecte service. Ik ben een heel tevreden klant !
Leentje HullebroeckLeentje Hullebroeck
16:27 03 Jun 21
versaro noetversaro noet
16:28 08 Jan 21
Mooi en degelijk werk!Uitgevoerd binnen de afgesproken termijn! TOPAanrader!
Valerie DhoogheValerie Dhooghe
10:35 20 Nov 20
Super vriendelijke service van Thomas en Kelly, zelfs zeer kort dag nog. Onze plafondbalken werden zeer professioneel behandeld en het resultaat mag er zeker zijn. Thomas was ook zeer behulpzaam bij vragen omtrent de nabehandeling (die we zelf hebben gedaan). Zeker een aanrader!
Sam VervaertSam Vervaert
13:55 03 Nov 19
Wij hebben onze oude trap laten zandstralen door "Stralend Werk" en het resultaat was fantastisch ! Na het zandstralen en de extra aangebrachte beschermende kleur was onze trap als nieuw. Een aanrader voor iedereen !
js_loader